WordPressguider.se är en webbplats med guider för innehållsystemet WordPress, som i dagsläget driver mer än 60 miljoner webbplatser.

Ambitionen med webbplatsen är att erbjuda både det bredaste och djupaste utbudet av WordPress-guider på svenska. Här finns finns det något för alla, oavsett om du är nybörjaren som behöver hjälp med att komma igång eller WordPress-veteranen som vill fördjupa sin kunskap ytterligare.

WordPressguider.se grundades av Anders Norén. Jag startade min första WordPress-baserade webbplats 2007 och har varit en flitig användare av innehållssystemet sedan dess. Jag har byggt flera egna webbplatser med WordPress, jobbat som webbdesigner med fokus på systemet och släppt gratis WordPress-teman som har laddats ned över 250 000 gånger. Jag startade WordPressguider.se år 2010.

Idag drivs webbplatsen av Fredrik Le Falk.

Bli skribent

Vill du bidra med innehåll till WordPressguider.se? Läs mer här.

Annonsering

Är du intresserad av att annonsera på WordPressguider.se? Skicka ett mail till annonsera@wordpressguider.se, så pratar vi. Webbplatsen besöks dagligen av hundratals personer intresserade av webbdesign, webbhotell och onlinemarknadsföring. Annonser för verksamheter utan direkt koppling till innehållet på WordPressguider.se är inte intressant.

Kontakt

Har du andra frågor eller funderingar om WordPressguider.se? Skicka ett mail till info@wordpressguider.se, så återkommer jag så snabbt som möjligt.