Idag behöver alla företag har en webbplats för att nå ut till sina tilltänkta kunder och för att kunna hittas på tex Google eller andra platser på Internet. Vi skall här visa på bra webbhotell för företag och vad man skall tänka på när man skaffar sig ett webbhotell som företagare för att få den bästa lösningen!

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Webbhotell för företagare

Att du som företag behöver en webbplats är utom allt tvivel numera och du behöver ha en bra domän samt hosta din hemsida på ett bra webbhotell som ger dig hög tillgänglighet, snabba laddtider samt god service. Det finns ett par saker som du som företagare behöver tänka på när du skaffar dig ett webbhotell och vi skall i denna artikel visa på vad detta är.

Företagslösningar webbhotell

misshosting

Miss Hosting

Miss Hosting är ett webbhotell som har stort fokus på service och bra priser vad gäller domäner, webbhotell, dedikerad server och VPS:er. De ahr växt mycket på senare år med hjälp av sin snabba support, låga priser och generösa lösningar! Ett bra val helt enkelt!

Läs mer här! 

 

UnoEuro Webbhotell

UNOEURO

UNOEURO är en stabil leverantör av domäner samt webbhotell. De har effektiva lösningar samt generösa villkor vad gäller sina webbhotell. Bra priser är en självklarhet samt 1 klicks installation av WordPress. Finns lösningar både för företagare samt privatpersoner hos UONEURO!

Läs mer här! 

 

fs data

FS Data

FS Data är ett bra alternativ när du skall skaffa ett välfungerande webbhotell till ditt företag. Du kan enkelt växa med deras lösningar och skaffa dedikerad server, webbhotell, domäner samt VPS lösningar via FS Data. Läs mer om FS Data och deras erbjudande här nedan:

Läs mer här!

 

loopia

Loopia

Loopia är en förmodligen ett av de mest kända webbhotellen i Sverige. De har lösningar för små och stora företag. De har en bra kontrollpanel och du installerar WordPress med En-klicks-installation. Hos Loopia skaffar du dedikerad server, VPS, webbhotell och domäner till överkomliga priser. Klicka in via länken här nedan för att läsa mer:

Läs mer här!

one.com

One.com

One.com var länge det billigaste webbhotellet när det kom till att skaffa en lösning med hyfsad bandbredd. Numera kan du växa i deras lösning och de har en bra utbud vad gäller webbhotell och domäner både för företag och privatpersoner. Läs mer om One.com här nedan:

Läs mer här!

Krav på webbhotell

Det finns ett par krav man behöver ställa på det webbhotell man skall använda sig av som företagare. För ett företag är det många gånger viktigare att det är bra upptid, stor bandbredd och tillgänglighet samt service än ifall du är privatperson och skall skaffa dig ett webbhotell.

Kravspec webbhotell företag

  • Hög tillgänglighet
  • Support dygnet runt
  • Snabba laddtider
  • Förvarningar om driftstörningar
  • Gratis supportärenden för vanliga frågor
  • Kontinuerlig backup
  • Snabb service
  • Hög driftsäkerhet
  • Hög säkerhet

Finns det extratjänster som du som företagare kommer att behöva använda dig av vad gäller support, backup eller annat, så skall detta framgå och du skall absolut se hur pass mycket du kan växa med din nuvarande lösning vad gäller bland annat bandbredd.

Backup är även det en viktig sak som du bör titta på innan du väljer webbhotell för ditt företag. Det skall ingå backup i ditt avtal, så att ifall det händer något vad gäller din eller dina webbplatser, så kan ni återskapa dessa med hjälp av den senaste backupen. Är det en affärskritisk webbplats är detta extra viktigt!

Webbhotell foretag

Kostnad webbhotell för företag

Numera är det billigt med webbhotell både för privatpersoner och företag. Det kostar från 30:- per månad upp till ett par 100:- per månad. Förr var det dyrt med webbhotell, men det har blivit mycket billigare de senaste åren. Konkurrensen har ökat och det är bra för dig som företagskund.

Det är viktigt att du kan växa med din leverantör av webbhotell. Man vet aldrig hur pass populära de hemsidor är som man skall skapa och det kan absolut behövas större utrymme med tiden. Detta är dock möjligt med alla de leverantörer vi samarbetar med. Du kommer kunna växa.

Titta även på de extratjänster som ditt webbhotell erbjuder. Kostar dessa extra eller ingår det mesta? Vilka regler gäller för flytt eller uppsägning? Hur många domäner kan du knyta till ditt webbhotellskonto? Detta är frågor du bör titta över när du väljer leverantör. Tänk som sagt också på backup!

Programvaror

Det finns en mängd olika lösningar när det kommer till programvaror som du kan använda dig av för att skapa din nya hemsida, blogg eller webbshop. Många använder sig av Tex WordPress, Joomla eller Drupal. Dessa är de vanligaste sätten för att bygga framgångsrika sajter.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Tex WordPress kan man ofta installera med One-click-installer och det går snabbt och enkelt att komma igång även om man är nybörjare. Skall du bygga en mer avancerad lösning kan det absolut vara i sin ordning att du tar hjälp av en webbyrå för att bygga din nya webbplats.

Endast seriösa webbhotell

Vi samarbetar självklart endast med seriösa aktörer och alla de webbhotell och hostinglösningar som presenteras här på sajten är testade och säkra både för företag och privatpersoner. Vi använder flera av tjänsterna och produkterna själva. Allt för att du som företagare skall vara trygg med de val du gör! Lycka till med ditt nya webbhotell för företag!