WordPress är en kraftfull och funktionell bloggplattform från starten, men genom de tusentals WordPress-tillägg som finns tillgängliga för nedladdning kan man utöka den grundläggande funktionaliteten med sjumilakliv. Du hittar fyra av mina personliga favoriter nedan.

Akismet Anti-Spam

Om det finns något tillägg som ingen WordPress-installation ska vara utan är Akismet tveklöst den främsta kandidaten. Akismet granskar alla kommentarer utifrån ett multum av variabler för att fastställa om de är genuina eller spam, och – som du ser i bilden ovan – har tillägget blivit mycket träffsäkert genom åren. Ett måste. Det här tillägget brukar vara förinstallerat på de flesta WordPress-installationer men finns den inte rekommenderar jag att du laddar ner den.

Mer information | Ladda ned

WP-PageNavi

Om du är trött på den inbyggda ”Föregående/Nästa sida”-navigationen i WordPress? Du är inte ensam. WP-PageNavi ersätter den med en numrerad navigation som kommer i flera olika designer.

Mer information | Ladda ned

WP Super Cache

WP Super Cache genererar statiska HTML-filer av dina inlägg och sidor för att göra din blogg snabbare. Om du dessutom råkar ha väldigt mycket trafik kommer den att minska trycket på server.

Mer information | Ladda ned

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Säkerhetskopiera din WordPress-databas och alla dina filer på begäran eller med jämna mellanrum efter ett schema du har specificerat. Du kommer förmodligen aldrig att få användning för säkerhetskopiorna, men det skadar inte att vara på den säkra sidan.

Mer information | Ladda ned